Returpolicy

Inte helt nöjd?

När du handlar hos Arkivet.com har du alltid rätt att ångra ditt köp och returnera varan inom fjorton (14) dagar från att den levererades hem till dig, respektive hämtades ut av dig. Observera att det här inte gäller när du handlar i våra fysiska butiker.

Vid en retur på grund av din ångerrätt ska varan vara oanvänd, etiketten ska sitta kvar på artikeln och varan ska returneras i samma emballage som den levererades i. 

Hur du returnerar en vara beror på vilket leveranssätt du valde för att ta emot varan, som beskrivs nedan.

Eventuell kostnad för den ursprungliga leveransen av varan, eventuella returkostnader (se nedan), och avgifter p.g.a. att en vara inte hämtats ut dras av från din återbetalning för varan, se under “Återbetalning” i avsnitt 10 av Arkivets allmänna villkor.


Retur i Arkivet Studio
Om du valde att hämta upp din order i Arkivet Studio är det även där du returnerar din order. Att returnera i Arkivet Studio är kostnadsfritt.
Öppettider är måndag till fredag 10-16. Observera att du inte kan lämna tillbaka din beställning i våra andra butiker.

Retur med PostNord Varubrev eller MyPack Collect
Om din order levererades med Postnord ber vi dig att kontakta oss på kundservice@arkivet.com
Pris för retur med Varubrev är 52kr. Pris för retur med MyPack Collect är 72kr.

Retur med Early Bird

Vid retur med Early Bird kontaktar du vår kundservice på kundservice@arkivet.com.
Priset för retur med Early Bird är 48kr.

Om du har frågor om returprocessen, behöver en ny retursedel eller behöver någon annan hjälp från oss med att hantera din retur är du välkommen att vända dig till vår kundservice, kundservice@arkivet.com